Az AMD megint hasít!

Szerző: Zólomy Levente

Az AMD nagyon régen volt ennyire erős. A 70-es 80-as években az Intel megelőzése volt a cél, de most nagyot durrant! Egészen 2017-től 2020-ig, hála az új főnöknek.

A Ryzenek erősebbek, olcsóbbak, jobbak és az átlag felhasználóknak is kiválóak. Megjelenésük földbe taposta az Intel processzorokat.

De ha már itt vagyunk! Az AMD kihozta a Radeon 6000-ket! Ez egy olyan videókártya, ami még az NVIDIA cég gyártmányait is megelőzi! Amikor az NVIDIA előrukkolt a GeForce RTX 30XX videókártyáival, egy hónapra rá megjelent az AMD említett Radeon 6000 terméke.

Olcsóbb, erősebb, jobb! Senki sem számított ekkora áttörésre az IT iparban. Forradalmi áttörés ez a gamer világban is. Ezek után az új Xboxot és PlayStationt is földbe tiporják?  

Nincs ok az aggodalomra, mert az Intel és az NVIDIA is kieszel majd egy új tervet hogyan győzheti le az AMD-t. A két cég is sokat fog még fejlődni. Vajon ki nyeri a versenyt? Az AMD megnyerte ezt a csatát, de a háborút nem. Erre utal, hogy az Intel máris kihozta a 10. generációs processzorait.

Ha érdekelnek még ilyen témájú cikkek, látogass vissza az oldalunkra!

Elérhetőségek

Dunakanyar Alternatív Oktatásáért Alapítvány

Cím: 2000, Szentendre, Rózsa u. 16

 

Jelentkezés és felvétel: Rab Benedek ügyvezető igazgató | Tel: +36 (30) 730 - 4206 | e-mail: rab.benedek@damiskola.hu

 

Titkárság: iskolatitkar@damiskola.hu

Az oldal üzemeltetője: Dunakanyar Alternatív Oktatásáért Alapítvány

damiskola.hu. MINDEN JOG FENNTARTVA 2019

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Kft.|1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.|+36 1 789-2789|tarhely.eu|support@tarhely.eu

Design: Weboldal készítés Szentendre